Terug

Te koop Anders had ik je nooit ontmoet

Publicaties


Nu te koop online:
Bundel met de beste teksten uit de schrijfgroep PI Lelystad

‘Vrijheid om te denken wat ik wil, om te schrijven wat ik wil, om te lezen wat ik wil. Een klein beetje vrijheid in een onvrije omgeving.’ – Zakaria

Sinds november 2021 is er in de Penitentiaire Inrichting van Lelystad een schrijfgroep.
Op vrijdagochtend meldt schrijfcoach Eva Vriend zich, iedere twee weken, om negen uur bij de portier van de PI. Schrijvers van binnen werken onder haar begeleiding, als van schrijver van buiten, aan eigen teksten. Ze maken gedichten, sprookjes, een kort verhaal, of beginnen aan een roman. De teksten gaan over vrijheid, over liefde, over het verlies van een moeder. Universele thema’s die ons allemaal aangaan.

Het resultaat van dit jaar samenwerken is nu verschenen in de bundel Anders had ik je nooit ontmoet. Met daarin de selectie van de beste teksten uit de schrijfgroep.

‘Voor ik het weet, vloeien de pennen over het papier. Aandachtig en gedreven. Het maakt niet uit met welk thema ik kom aanzetten. Er is tijd voor een grapje, maar als de mannen eenmaal schrijven, is het stil. Ernstig. Hier wordt keihard gewerkt.’ – Eva Vriend, schrijfcoach Blocknotes in PI Lelystad. Uit: Anders had ik je nooit ontmoet.

Prijs per stuk: 10,- euro plus 4,50 euro verzendkosten. Heb je interesse en wil je bestellen? Maak per bundel 14,50 euro over op NL 45 TRIO 0320 0054 29, op naam van Stichting Blocknotes en onder vermelding van je naam en het postadres.

Let op: bestellingen worden slechts eens per week verzonden!